Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt

Kommunestyremøter sendes på internett

Ordførerklubbe.jpg - Klikk for stort bilde Fra mandag 4.desember 2017 blir kommunestyremøtene i Åsnes overført via nett-TV på adressen asnes.kommunetv.no

Link til denne nettadressen ligger også nederst på førstesiden på Åsnes kommunes nettsted. Sakspapirene til møtet er tilgjengelige til venstre for videobildet.

Akkurat dette møtet begynner kl 12, men ellers i året er ordinær møtestart kl. 18.

Opptak fra møtene blir tilgjengelig på samme nettadresse dagen etter. Når man ser opptak, kan man gå direkte til enkeltsakene i møtet.

Opptakene gjøres med to fastmonterte kameraer, og du som seer kan veksle mellom disse to kameraene. Det er altså ingen kamerafolk som springer rundt i salen hvis noen skulle tro det.

Lyden kommer fra mikrofoner som finnes på podiet og på talerstolen. Hvis noen snakker og står et annet sted i kommunestyresalen, vil det gi problemer med å overføre lyden via internett.

I kommunestyresalen er det en projektor som brukes sammen med et lerret i diverse sammenhenger. Pr. i dag har vi ikke mulighet til å videreformidle det som står på lerretet. For seerne kan derfor sekvenser der noen bruker projektor og lerret framstå som mangelfulle.

Dette er en ny ordning, og selv om leverandøren av overføringsteknikken har avdekket noen mangler i oppsettet allerede, forventer vi at det må gjennomføres noen møter før alt fungerer optimalt.

Vi ønsker velkommen til å kommunestyremøter, og vi håper dette gir økt innsikt i og forståelse av de politiske
prosesser i vår kommune.​

Publisert av Tor Jostein Sørlie. Sist endret 04.12.2017