Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt
Aktuelt

Konsertmarkering av verdensdagen for psykisk helse

Anders Trongaard.jpg - Klikk for stort bilde Anders Trongaard byr på gratiskonsert på Sparbyhuset tirsdag 17. oktober.

Verdensdagen for psykisk helse var 10. oktober. Sparbyhuset dagsenter strekker litt på markeringen, og tirsdag 17. oktober blir det gratiskonsert med Anders Trongaard på Sparbyhuset.

 

Årets tema for verdensdagen for psykisk helse er «noe å glede seg over», og det blir det på Sparbyhuset denne tirsdagen kl. 18.

Henriette Tuer Lund (t.v.) og Inger Camilla Jægersborg jobber på Sparbyhuset og åpner husets dører til gratiskonsert tirsdag 17. oktober kl. 18. - Klikk for stort bildeHenriette Tuer Lund (t.v.) og Inger Camilla Jægersborg jobber på Sparbyhuset og åpner husets dører til gratiskonsert tirsdag 17. oktober kl. 18.

Det serveres grønnsakssuppe, brød, kaffe og eplekake gratis. Det blir kakelotteri til inntekt for aktiviteter i regi av Sparbyhuset dagsenter (1 kr. per lodd), det blir gitt kort info om tilbudene Åsnes kommune har i tilknytning til rus og psykisk helse, og Anders Trongaard sørger for musikkopplevelser.

Program:


18.00 Servering av mat og kake. Loddsalg. 
18.30 Kort info om våre tilbud
19.00 Konsert 
20.00 Trekning av premier

 

Arrangementet er åpent for alle. Velkommen!

 

Les mer om Verdensdagen for psykisk helse på www.verdensdagen.no

 

 

Døren er åpen hos Inger Camilla Jægersborg (t.v.) og Henriette Tuer Lund på Sparbyhuset 17. oktober. - Klikk for stort bildeDøren er åpen hos Inger Camilla Jægersborg (t.v.) og Henriette Tuer Lund på Sparbyhuset 17. oktober.

Publisert av Tor Jostein Sørlie. Sist endret 12.10.2017
 
Login for redigering