Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt
Aktuelt

Markerte verdensdagen for psykisk helse

Verdensdag psykisk helse 2017 (1).jpg - Klikk for stort bilde Sparbyhuset dagsenter har markert verdensdagen for psykisk helse 10. oktober. 

Dette er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om temaet, for vi har alle en psykisk helse.

Sparbyhuset dagsenter har tirsdag som fast turdag, og på dagens tur til Myrmoen delte de ut kaffe og boller og orienterte om virksomheten til forbipasserende. De som brukte Myrmoen i dag møtte en blid gjeng på 12 stykker ved bålplassen.

Verdensdag psykisk helse 2017 (4).jpg - Klikk for stort bilde

I høstferien er det fem personer som ikke har norsk som morsmål som er med på dagsenterets aktiviteter for å få praktisert norsk selv om skolene er stengt. Dermed var gjengen enda større enn vanlig på denne turen til Myrmoen.

Temaet for årets verdensdag for psykisk helse er «noe å glede seg over». Å få være med på tur, å få være ute og å få være en del av en gruppe er nettopp «noe å glede seg over». Dessuten er det representativt for virksomheten til Sparbyhuset aktivitetssenter.

Les mer om verdensdagen for psykisk helse her: http://www.verdensdagen.no/

 

 

Publisert av Tor Jostein Sørlie. Sist endret 11.10.2017
 
Login for redigering