Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt
Aktuelt

Skilek og OL-dag på Myrsnipa barnehage

Myrsnipa OL-dag (2).JPG - Klikk for stort bilde Myrsnipa barnehage holdt liv i den olympiske ånd da de hadde ski- og akedag denne uka.

IMG_2217.JPG - Klikk for stort bilde Med høytidelig OL-åpning med nasjonalsang og tenning av den olympiske Myrsnipa-ild fikk barna en dag der alle var vinnere. 

 

35 av barna på Myrsnipa brukte sammen med 14 voksne store deler av denne dagen til skilek og moro.

 

Et oppkjørt skispor ute på fotballbana ved barnehagen var arena for de større barna, mens de minste boltret seg med aking på lekehaugen som barnehagen har inne på området sitt.

IMG_2218.JPG - Klikk for stort bilde

IMG_2220.JPG - Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Vi bruker denne dagen til å skape skiglede, og vi merket med én gang ungene kom at de skjønte at det var noe ekstra i dag. De hadde med skiene sine og var stolte av det. Noen gikk ti runder, andre gikk én runde. Stolte var de uansett hvor mange runder de gikk, sier Ingeborg Kristiansen, som sammen med Anita Beck var ansvarlig for dagen.

 

Barnehagens maskot Teddy var også i aktivitet. Først ville han ikke gå på ski fordi han var redd for at han skulle tape. Men da han skjønte at det ikke finnes noen tapere på en slik dag, tok han villig vekk skiene fatt.

 

Myrsnipa OL-dag (5).JPG - Klikk for stort bilde

 

 

Fysisk aktivitet var altså viktig denne dagen, og dette kobler barnehagen med bevissthet rundt sunt kosthold.

 

Dermed ble det fiskeburgere med salat og dressing på menyen etter endt uteaktivtitet. Myrsnipa er en såkalt "fiskesprell"-barnehage, og her serveres det alltid frukt og grønt.

 

Alle barna fikk premier, og dette var premier som er gitt av lokale sponsorer som Grue sparebank, Eidsiva energi,  Kubben AS, KIWI Flisa og Flisa trykkeri.

 

Ski- og akedagen var også premiéredagen for et flunkende nytt lydanlegg som Myrsnipa har fått fra barnehagens FAU, og det er de ansatte svært takknemlige for.

 

Myrsnipa OL-dag (4).JPG - Klikk for stort bilde

 

 

Myrsnipa OL-dag (3).JPG - Klikk for stort bilde

Publisert av Tor Jostein Sørlie. Sist endret 10.03.2018
 
Login for redigering