Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt

Studenter lager lokal aktivitetsoversikt

Praksisstudenter folkehelse.jpg - Klikk for stort bilde

Folkehelse-studenter hjelper oss med å kartlegge lokale aktivitetstilbud.

De fire studentene på bildet tar en bachelor-grad i folkehelsearbeid ved Høgskolen Innlandet avdeling Elverum.

I disse dager gjennomfører de et prosjekt i samarbeid med Åsnes kommune.

Prosjektet går ut på å kartlegge aktivitetstilbudene i Åsnes. Til slutt skal disse settes inn i en oversikt, slik at befolkningen i kommunen skal få større kjennskap til de aktiviteter som finnes i Åsnes.

Disse aktivitetene kan handle om fysisk aktivitet, kulturelle aktiviteter, sosiale sammenkomster og mye mer.

Er du med i styret i en lokal forening, kan det hende du blir oppringt av disse studentene. Nå vet du mer om ærendet deres.

Ønsker du å ha din aktivitet med i denne oversikten? Dette er helt gratis og vil være en vinn/vinn-situasjon for kommunen og lag/foreninger, så det er bare å ta kontakt.

På forhånd takk!

Her er kontaktinformasjon: