Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt

Utlysing av tiltakspenger høst 2017 fra Landsbyen Flisa

Landbyen Flisa logo - Klikk for stort bilde

Utlysing av tiltakspenger høsten 2017
Landsbyen Flisa og grenderådene lyser ut tiltakspenger høst 2017. Har du en god idé eller et tiltak som kommer lokalmiljøet eller hele Åsnes til gode, men som trenger økonomisk støtte for å bli gjennomført? Ta kontakt med leder i ditt lokale grenderåd så snart som mulig og senest primo september 2017. Styret i grenderådet skal behandle søknadene før de sendes til Åsnes kommune.

Ta kontakt med din grenderådsleder eller koordinator for Landsbyen Flisa for informasjon.

Rammen for tildelingene høsten 2017 er kr 200.000.
Tidligere i 2017 er det tildelt kr 270 370 som ble fordelt på tiltak i de fire grenderådene. I tillegg har hver av grenderådene fått kr 20.000 som de selv disponerer.

Vedlagt følger retningslinjer for tiltakspenger 2017 (PDF, 271 kB) og et tiltaksark (DOCX, 43 kB)som kan være til hjelp ved søknaden. Tiltaksarket må ikke brukes, men det er viktig å få med de elementene i søknaden som tiltaksarket inneholder.

LEDERE I GRENDERÅDENE
Flisa Grenderåd: Annika B. Jönsson Haarr, annika.birgitta@klubben.no
Gjesåsen Grenderåd: Marit Rudshagen, mh_rud@hotmail.com
Hof Grenderåd (inkl. Østsiden): Tore Kordal, tore@kordal.no