Veiledning for deg som ikke er registrert fra før eller søker utenfor Åsnes kommunes datasystemer

Oversikten over Ledige stillinger i Åsnes kommune gir dette bildet:

Klikk for stort bilde

Dersom du ikke har registrert deg tidligere, må du trykke på feltet [Registrer søker] oppe til høyre og fylle ut opplysningene det blir bedt om. Du får tilsendt en e-post med passord.

Har du søkt tidligere/mottatt lønnsslipp på e-post, må du logge deg inn med tidligere brukernavn og passord.

Skulle du ha glemt brukernavn og passord, kan du få dette på nytt ved å trykke feltet [Glemt brukernavn/passord].  Du må fylle ut e-postadressen din og trykke "send".  Du vil først få en e-post med følgende beskjed:

Klikk for stort bilde

Trykk på linken.  Du vil da få følgende beskjed:

Klikk for stort bilde

Trykk på "send". Du får en ny e-post med et passord og gyldige brukernavn.  Merk passordet, bruk kopier og lim-funksjonen (ctrl c og ctrl v) når du skal sette inn passordet.  Da er du sikker på at du har fått med deg riktige bokstaver, tall osv.

For de som har hotmail- eller live-adresser:

For det første er disse fra leverandører satt opp slik at disse e-postene ofte havner under søppelpost.  Har du ikke fått e-posten i innboksen, så ta en sjekk i Søppelposten.

Videre bør dere når dere får den første e-posten klikke på linken om å godta all e-post fra denne avsenderen eller flytte den opp i innboksen. Vær obs på at det kan ta noe tid før du mottar e-post.