Fagdag 6. desember - "Søsken som pårørende"

Frisklivssentralen i Solør i samarbeid med Våler kommune arrangerer fagdag med tema søsken som pårørende torsdag 6. desember kl.12.00-15.30.

For påmelding, send navn og telefonnummer til KariAnne.Sand@asnes.kommune.no

Velkommen til fagdag med et spennende og viktig tema.

Fagdagen har målgruppen personer som selv er pårørende, fagpersoner som jobber med barn og unge, studenter og andre med interesse for området.

De to foredragsholderne som bidrar på fagdagen er Torun Vatne og Siri Brodahl.

Torun Vatne er spesialist i barne- og ungdomspsykologi og har en doktorgrad om temaet samtale med kronisk og alvorlig syke barn. Hun jobber på Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser, hvor hun blant annet er prosjektleder for forsknings- og utviklingsprosjektet "søskenprosjektet".

Siri Brodahl er vernepleier og jobber ved avdeling for habilitering ved Sykehuset Innlandet. Hun har skrevet boken «Gi meg et smil» som ble utgitt i 2016. Foredrag: «Å være søster som pårørende». I dette foredraget er hun innom mange essensielle temaer med et bredt spekter av komplekse følelser.

Fant du det du lette etter?