Møt senhøsten med aktivitet i "Dine 30"

Klikk for stort bildeNovember er rundt hjørnet, og med det ønsker Frisklivssentralen i Solør å utfordre alle innbyggere i Åsnes kommune til deltakelse i vår lokale Dine 30-kampanje.

Målet med kampanjen er å synliggjøre hvordan man kan oppnå mye med enkle grep i hverdagen. Hvem har sagt at du bruke treningstøy for å holde deg i form?

Hver bevegelse teller, det er 30 minutter som gjelder!

Her er et forslag til rutiner for mer bevegelse

Det er enkelt å delta: Fyll ut skjema (DOC, 153 kB)med selvvalgt daglig fysisk aktivitet i hele november måned, og lever dette til en av frisklivsveilederne eller send dette til Frisklivssentralen (frisklivssentralen.solor@asnes.kommune.no /Rådhusgata 1, 2270 Flisa).

Skjemaet finnes også på Bibliotek & Informasjon i Åsnes rådhus.

Innleveringsfrist er 6. desember.

Alle som deltar i kampanjen er med i trekningen av flotte premier!

Spre dette glade og aktive budskap videre til familie, venner og bekjente, motiver til deltakelse, og ikke minst: BLI MED SELV!

Følg "Helsa di" på Facebook!