Vær fysisk aktiv i november!

Frisklivssentralen i Solør ønsker å utfordre alle innbyggere i Åsnes og Våler kommune til deltakelse i vår lokale Dine30-kampanje i november.

Målet med kampanjen er å synliggjøre hvordan man kan oppnå mye med enkle grep i hverdagen. Hvem har sagt at du  bruke treningstøy for å holde deg i form?

Hver bevegelse teller, det er 30 minutter som gjelder!

Det er enkelt å delta: Fyll ut skjema med selvvalgt daglig fysisk aktivitet i hele november måned, og lever dette til servicetorget i din kommune, en av frisklivsveilederne eller send dette til Frisklivssentralen (mari.kristiansen@asnes.kommune.no/ Rådhusgata 1, 2270 Flisa) innen 4. desember 2018.

Alle som deltar i kampanjen er med i trekningen av flotte premier!

I vår hadde vi en intern konkurranse mellom ansatte i Våler kommune og Åsnes kommune. Åsnes vant i april. Vil Våler kunne ta revansj denne høsten?

Spre dette glade og aktive budskap videre til familie, venner og bekjente, motiver til deltakelse, og ikke minst: BLI MED SELV!

Fant du det du lette etter?