Kurs og arrangement våren 2019

Kurs i depresjonsmestring (KID):

For deg som kjenner deg nedstemt eller er lett til moderat deprimert. Kurset gir opplæring i hvordan man selv kan bli mer oppmerksom på tankene sine og se sammenhengen mellom handlinger, tanker og følelser. Kurset er gruppebasert og består av 10 samlinger, samt individuell kartlegging. Kurset er et samarbeidsprosjekt mellom FLS Solør og FLS Elverum. Pris: kr. 500,-

Neste kurs starter: Tirsdag 26. mars kl. 12.30.

Kreftmestring:

For deg som har eller har hatt kreftsykdom, og som ønsker å treffe andre i samme situasjon og få litt hjelp til å mestre hverdagen. Arrangeres i samarbeid med kreftkoordinator i Våler og Åsnes kommune og består av fem gruppesamlinger, deltakelse i frisklivstrening og individuell samtale/kartlegging. Pris: kr 400,-. Neste kurs starter: Torsdag 7. mars.

Livsstilsendringskurs:

For deg med behov og ønske om  å endre livsstil for en bedre helse. Fokus på fysisk aktivitet, kosthold og motivasjon. Kurset er gruppebasert og består av 8 teorisamlinger, to ukentlige treningsøkter i 12 uker og individuell kartlegging/samtale. Pris: kr. 500,- Neste kurs starter: Fredag 1. mars kl. 10.00.

Følgende gruppesamlingsdatoer er 08.03, 15.03, 22.03, 29.03, 05.04, 12.04 og 10.05, til samme tidspunkt.

Påmeldingsfrist er 20. februar.

Dine 30 – april 2019:

Kampanje for økt hverdagsaktivitet – for alle innbyggere i Åsnes og Våler kommune. Dokumenter en halvtimes fysisk aktivitet hver dag i hele april, og bli med i trekningen av flotte aktivitetsfremmende premier!

Temasamlinger:

Vi arrangerer ulike temasamlinger med fokus på helse, læring og mestring. Åpent for alle som bor i Våler eller Åsnes kommune. Temasamlinger er gratis.

- Å leve med diabetes type-2: Tirsdag 29. januar kl. 12.00

- Å leve med KOLS og andre lungelidelser: Onsdag 27. mars

- Søvn: Mer informasjon og dato kommer.

Fant du det du lette etter?