I uke 46 var det totalt ni personer som testet positivt for Covid-19 i Åsnes.

 

I uke 45 var det til sammen ni personer i Åsnes som fikk påvist Covid-19. Tre av disse har vi ikke funnet sikker smittevei på. Alle har lette til moderate symptomer, og det er smitte både blant barn og voksen befolkning. I dag har én person testet positivt for Covid-19. Pasienten har moderate symptomer. Smittesporing pågår. 

 

Åsnes kommune har per i dag 10 personer isolert med Covid-19. To av disse har fått påvist positiv test på onsdag, og to har fått påvist smitte torsdag.

 

Siden 1. november er det registrert 14 tilfeller av Covid-19 i Åsnes. Fem av disse er nå ute av isoleringen de ble pålagt. Per i dag har vi ni personer isolert med Covid-19.

 

Fra søndag kveld og til i dag, tirsdag kveld, er det avdekket tre nye Covid19-tilfeller tilknyttet hjemmebasert omsorg i Åsnes kommune. I tillegg er det påvist smitte hos to personer som ikke har noe med verken hverandre eller hjemmebasert omsorg å gjøre.

 

I går og i dag er det ikke påvist noen nye Covid19-tilfeller i Åsnes. Det er dermed fortsatt fem smittetilfeller som er påvist denne uka. Det skjedde tirsdag og onsdag. Den omfattende testingen fortsetter, og nye prøvesvar kommer kontinuerlig.

 

To nye smittede: Det er det foreløpige resultatet etter den omfattende testingen som har foregått etter at det tirsdag ble påvist smitte hos tre personer tilknyttet hjemmebasert omsorg i Åsnes kommune. De to nyeste tilfellene er tilknyttet samme utbrudd som ble påvist tirsdag. 

 

Tre personer tilknyttet hjemmebasert omsorg i Åsnes har 26. oktober testet positivt for Covid-19.

 

Tidligere Vålbyen skole er fra mandag 27. september stedet der koronatesting utføres.

 

For å skape et trygt og sikkert miljø for alle deltagere på biltreffet "End of summer meet" på Flisa lørdag 4. september vil kommunen tilby gratis drop in-test for korona.