1. juni testet én person positivt for Covid-19. Smitteveien er så langt ukjent, og smittesporing pågår fortsatt. 

 

Én person testet fredag positivt for Covid-19. Vedkommende var allerede i karantene som nærkontakt, og det er derfor ingen nye nærkontakter. Det er nå åtte personer i Åsnes som er isolert med Covid-19. 

 

Det er ikke meldt om noen nye koronasmittede i dag. Det er nå ni personer isolert med Covid-19 i Åsnes.

 

Vi har nå fått tilbake prøvesvar for ansatte i hjemmebasert omsorg. Alle har testet negativt. 

 

Én person har testet positivt for Covid-19 i dag. Vedkommende har tilknytning til omsorgsboligen hvor det har vært smittetilfeller denne uka. Vedkommende isoleres i sitt hjem. Smittesporing er avsluttet, og det er fire nye nærkontakter.

 

Fredag 21. mai er det bekreftet smitte hos to personer som ikke er hjemmehørende i Åsnes, men hvor smittevei kan spores tilbake til smittetilfellene i omsorgsboligen fra tidligere i uka.

 

I dag er det konstatert smitte hos én person. Denne personen er nærkontakt til en tidligere smittet og satt allerede i karantene.

 

Siden fredag 14. mai er det påvist Covid19-smitte hos sju personer i Åsnes. Fem av disse smittetilfellene er tilknyttet en av kommunens omsorgsboliger. Alle som er berørt har fått informasjon direkte. Smittevegen er kjent.

 

De to personene som fikk positive prøvesvar på hurtigtest fredag har også fått positive prøvesvar på PCR-test.

 

I dag har det kommet positive prøvesvar på korona-hurtigtester for to personer i Åsnes. Det ventes svar på ytterligere prøvetaking for disse senere i dag.