Rally Sweden

For oppdateringer, se Rally Swedens nettsider

Klikk for stort bilde

 

Rally Sweden 2021 er avlyst2021.

 

Rally Sweden meddelte 15. desember at WRC løpet i 2021 er avlyst.

Årsaken er økte restriksjoner som følge av COVID-19 pandemien.

 

 Kilde: https://www.facebook.com/OfficialRallySweden/

Rally Sweden kansellert pga Coronavirus

Neste februars Rally Sweden, andre runde i FIA World Rally Championship, har dessverre blitt avbrutt pga økte restriksjoner forårsaket av Covid-19-pandemien.

Rally var planlagt å være basert i Sveriges Värmland 11-14 februar, men en avgjørelse av Varmland i Karlstad tirsdag var enig i at det ikke var noe annet enn å avlyse arrangementet av helsemessige årsaker.

Rally CEO Glenn Olsson sa at økende Coronavirusstilfeller i Sverige hadde ført til strammere restriksjoner, noe som betyr at rally ikke kunne foregå i høysikkerhetsprotokollen som kreves.

′′ Rally Sweden-arrangører, FIA og WRC Promoter forstår fullt ut at helsen til lokalbefolkningen er av primær bekymring og er forpliktet til å beskytte både Värmland-samfunnet og WRC-familien," sier han.

′′Under planleggingen vår har vi overvåket nøye hva som er en stadig utviklende Covid-19 situasjon i regionen. Mens vi naturlig nok er ekstremt skuffet, spesielt med tanke på spennende reiserute, er dette en avgjørelse vi støtter."

Rally Sweden er WRCs eneste rene vinterrally og FIA og WRC Arrangør er i forhandlinger med et alternativ arrangement og håper å komme med en kunngjøring innen kort tid.