Ledige stillinger

Velkommen som jobbsøker i Åsnes kommune!


Vi benytter rekrutteringsverktøyet  Webcruiter til stillinger der Åsnes kommune er arbeidsgiver. Her kan du også registrere din CV, selv om du ikke finner en stilling å søke på akkurat nå.
 

Ledige stillinger hos Åsnes kommune

 

Ledige stillinger i Kongsvingerregionen

Ledige stillinger i interkommunale samarbeid:

Prosjektkoordinator for “Digihjelpen” i Åsnes, Våler og Elverum.

 

 

Åsnes kommune har et mangfold av yrker og arbeidsplasser, hos oss er det spennende utviklingsmuligheter, gode fagmiljøer og et godt arbeidsmiljø.

Søkeprosessen
Vil du søke på en ledig stilling hos oss, må du registrere CV og sende søknaden elektronisk. Dette gjør du ved å opprette en egen bruker og et passord i det rekrutteringssystemet vi bruker.

E-postadresse benyttes som brukernavn. Dersom du ikke har egen e-postadresse, kan dette opprettes gratis via en rekke leverandører. Du må også legge e-postadresse inn i CV`en, som en kontaktopplysning.

Når du har søkt på en stilling, vil du få et svar på e-post der vi bekrefter at søknaden er mottatt. Underveis i rekrutteringsprosessen vil vi ha dialog med deg som søker via e-post.

CV i basen vår 
Du behøver ikke registrere ny CV for hver gang du søker jobb hos oss. Du bruker den CV-en du har lagt inn og skriver en kortfattet søknadstekst i tillegg. Du kan selv slette din CV når du ikke lenger ønsker å ha den liggende i CV-basen vår. Har du søkt jobb andre steder og brukt Webcruiter, kan du gjenbruke brukeren din.

Søkerlister
Husk at søkerlister er offentlige med mindre det innvilges fritak fra dette for den enkelte. Du kan be om at navnet ditt unntas offentlighet, men det er ingen automatikk i at dette innvilges.