Flisa ungdomshus

Flisa ungdomshus ble etablert i 2008 og er i dag en ungdomsklubb som har besøkende fra hele Solør. Huset kan brukes til utleie til bursdager, klubbkvelder, aktivitetsdager og som en møteplass.

Følg oss på Facebook

Ungdomshuset kan tilby aktiviteter tilpasset alle aldre, musikk etter ønsker og arbeidere med godt humør og masse glede! Noe av det vi har å tilby er blant annet matgruppe, disko, filmklubb, musikkstudio og spillrom.

Det er også mulighet for å få opplæring som DJ. Ungdomshuset ønsker å få til aktiviteter som er ønsket av ungdommen selv. Eksempler på dette er LAN, åpen dag, konserter mm..

 

Klikk for stort bilde  

 

Åpningstider:

 

Klubbkveld

Alder: 8. klasse til 18 år:

Åpningstid: hver fredag kl. 18.00 - 23.00 (stengt helligdager/skoleferier)

 

Flisa ungdomshus arrangerer også "minikvelder" for barn mellom 1. og 3. klasse og "juniorkvelder" for 4. til 7. klasse.

Sjekk vår Facebook-side for datoer.

 

Adresse : Kaptein Dreyers veg 29, 2270 Flisa

 

Ungdomshuset kan leies av privatpersoner, for eksempel til bursdagsfeiring.

Pris for leie inntil 5 timer: Kr. 820,- 

Pris for leie over 5 timer: Kr. 1100,-

 

 

Kontaktperson Flisa Ungdomshus:

Elida Inman Tjørve (enhetsleder kultur og frivillighet): 62 95 66 08 / 902 41 105

 

Jobbstyret ved Flisa Ungdomshus

Styret ved Flisa ungdomshus består av ungdommer som selv er med og leder aktiviteter ved huset. Styret har følgende kontaktpersoner:

 

Kristine Larsen, leder.

Klikk for stort bilde

Kristine er ei 13 år gammel jente, og lederen av jobbstyret - noe hun trives veldig godt med.

Hun er ei åpen jente, med et stort hjerte som passer på alle rundt seg og alltid har en god klem på lur. Hun er aktiv med skyting, radio og ungdomshuset. Kristine er en problemløser, venn og hennes rolle i jobbstyret viser akkurat dette. Snakk gjerne med Kristine så finner dere en løsning på ting sammen.

 

Aleksandra Kedzierska, nestleder.

Klikk for stort bilde

Aleksandra er ei 15 år gammel jente og nestlederen av jobbstyret. Hun er ei høylytt jente med masse energi. Hun er ei ærlig jente som står for det hun mener og aldri gir opp. Aleksandra har alltid et smil og en klem på lur. Hun trives veldig godt som nestleder og har valgt å jobbe på ungdomshuset fordi hun synes det er en fin og trygg plass for ungdommen. Aleksandra ønsker å være mer sosial og synes ungdomshuset er en fin plass for nettopp dette.

 

Ønsker du mer informasjon om resten av jobbstyret - sjekk ut instagrammen vår i linken nedenfor.

https://www.instagram.com/flisaungdomshus/

 

Info om de voksne som har roller i virksomheten:

Eskild V. Amundsen - Eskild er husets moroklump. Han er den som sprer mye glede, holder alltid humøret oppe og er en man alltid kan prate med om det skulle være noe. Han har alltid et smil eller en spøk på lur.

 

Gunhild Haug - “kjøkkensjefen” Gunhild er en dame med godt humør, gode råd og alltid godt humør! Denna dama kan man alltid snakke med, og hun er en racer på kjøkkenet, samtidig som hun har en lidenskap for hundene sine.

 

Thomas G. Berg - Thomas er en man alltid kan prate med, en som aldri dømmer og som alltid møter deg med godt humør da du kommer på huset. Han er som regel den første man møter da man kommer på huset, og han er alltid i godt humør. Man kan regne med å se Thomas hver fredag, og som vanlig er han der og gjør morsom.

 

Ann Heidi: Husets mamma! Ei man alltid kan prate med uansett hva det skulle være. Ann Heidi er som regel å finne sammen med Thomas. Dama er ei med bein i nesa som aldri er redd for å si ifra om det skulle være noe. Når man møter Ann Heidi så er hun alltid å se med ett smil. Hun tar seg heller aldri nær av en spøk, og er en liten spøkefugl selv.

 

 

 

 

 

 

Klikk for stort bilde