Frisklivssentralen

Ønsker du hjelp til å endre vaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk?

Frisklivssentralen motiverer og støtter personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk, eller som søker hjelp til å mestre sin livssituasjon. Man trenger ikke å ha en diagnose eller være syk for å være deltaker ved frisklivssentralen.

Lurer du på hvem vi i Frisklivssentralen i Solør er, hvor vi holder til eller hva vi driver med? Da kan du ta en titt på denne filmen, som flinke studentenrfra @hogskoleninnlandet har laget for oss! Ta kontakt hvis du lurer på om dette er noe for deg! 

 

 

 

Hva er en frisklivssentral?

Frisklivssentralen er en kommunal helsefremmende og forebyggende helsetjeneste og et kompetansesenter innen helseadferdsområdene fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt.  Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger oppfølging av helsepersonell til å endre levevaner og mestre sykdom. Frisklivssentralen motiverer og støtter deg som ønsker å endre levevaner, gjennom gruppebaserte tilbud og oppfølging.

Hvem kan delta?

Alle som er bosatt i Åsnes og Våler kommune kan benytte seg av Frisklivssentralens tilbud. Man kan delta på FRISKLIVSTRENING i tre måneder og/eller et av våre KURS.

Hva gjør jeg for å bli med?

Henvisning kan skje via fastlege, annet helsepersonell eller NAV. Du kan også henvise deg selv ved å ta direkte kontakt med oss.

Dette er et lavterskeltilbud som passer for alle som ønsker en endring, uansett fysisk form eller forutsetning. Alle kan henvise seg selv, eller man kan henvises fra lege eller annet helsepersonell.

Vi tilbyr individuell helsesamtale i starten for å kartlegge den enkeltes behov og ønsker. Deltakere i frisklivssentralen får i løpet av en 12 ukers periode tilbud om ulike treningsgrupper i tillegg til individuell oppfølging etter behov. Vi tilbyr også ulike lærings- og mestringskurs.

  

Ta kontakt med oss i Frisklivssentralen i Solør for mer informasjon eller avtale om helsesamtale:

Adresse: Nedre Kjølen bo- og aktivitetshus, Frøyas gate 8, 2270 Flisa

Klikk her for å finne oss på kartet

 

            For å komme til Frisklivssentralen, må du gå inn hovedinngangen på

            Nedre Kjølen bo- og aktivitetshus.

                Så må du gå til venstre.                Da kommer du til denne døra og fortsetter videre innover.

Telefon: 48948446

Epost: frisklivssentralen.solor@asnes.kommune.no

 

 

 

 

Friskliv er en del av avdeling for ergoterapi, fysioterapi og friskliv.

 

Følg oss på Facebook

Kontaktinfo

Frisklivssentralen
E-post
Telefon 48 94 84 46