Vi er kjempeheldige og har fått 12 forskjellige slag kålplanter fra Åsnes bondelag. To planter av hvert slag. Nå er pallekarmene våre fylt opp til randen, og vi gleder oss til å følge med. Tusen takk for flotte planter, gjødsel og fiberduk!

Sønsterud barnehage markerte grunnlovsdagen 2021 noen dager i forkant.

Sønsterud barnehage har laget utstilling i Gjesåsberget som en del av Folkehelseuka 2021.

Fredag 19. mars var de som er på blå gruppe og skoleklubb i Sønsterud barnehage på skitur i Haraldsåsen. Fantastisk vær, med nykjørte løyper og bærehjelp til kakaoen fra Birgit sin hund. Snørekjøring etter hund, harespor og KvikkLunsj er herlig. Vi hadde en super skidag med mange overraskelser underveis.

Barnehagedagen 2021 ble arrangert 9. mars. Tema for dagen er barnehagens arbeid med natur og miljø, under slagordet: «Små steg for kloden».

Før helga hadde Sønsterud barnehage en annerledes lysmarsj som ble fantastisk.

Tradisjonen tro fortsetter Sønsterud barnehage sin mangeårige omvendte julekalender.

Barn/elever (også voksne) skal ikke møte på skole og i barnehage når de har symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon (feber, halsvondt, ørebetennelse, hodepine).

Sønsterud barnehage inviterer alle innbyggere til å ta turen til topptur-runden i Gjesåsberget.

Folkehelseuka i Åsnes kommune har blitt et årlig arrangement hvor innbyggere, frivillige lag og foreninger, lokale bedrifter og tjenester i kommunen oppfordres til å ha et ekstra fokus på folkehelsearbeid.