Sønsterud barnehage inviterer alle innbyggere til å ta turen til topptur-runden i Gjesåsberget.

Folkehelseuka i Åsnes kommune har blitt et årlig arrangement hvor innbyggere, frivillige lag og foreninger, lokale bedrifter og tjenester i kommunen oppfordres til å ha et ekstra fokus på folkehelsearbeid.

Folkehelseuka skal arrangeres for fjerde gang i år, 27. april - 3. mai. Temaet for uka er «Sammen om hverdagsglede». Selv om folkehelseuka må gjennomføres med andre rammer enn tidligere, skal vi uansett få fremmet hverdagsglede! Dette er «startskuddet» for topptursesongen som offisielt starter 1. mai.

Solen skinte om kapp med barn og ansatte i Sønsterud barnehage tirsdag 21. april.  Etter fem uker stengt var det gjensynsglede.

Forholdsregler og dagsrytme når Sønsterud barnehage åpner igjen kan du lese om her.

Tradisjonen tro fortsetter vi vår mangeårige omvendte julekalender i Sønsterud barnehage.

Barn, foreldre og ansatte i Sønsterud barnehage ønsker i sin omvendte julekalender å gi julegaver til "Med hjerte for Solør", som skal gis videre til familier bosatt i Solør.

Sønsterud barnehage har fått magedans i sommergave fra foreldrene.

Folkehelseuka er i gang i Sønsterud barnehage, der de året rundt jobber med årets tema for folkehelseuka.

Barnehagedagen 2019 arrangeres 12. mars også i Sønsterud barnehage.

Den 13. desember hadde Sønsterud barnehage lysmarsj, som er fast tradisjon i barnehagen. Foreldrene arrangerer, i godt samarbeid med barnehagen. Dette er et koselig arrangement og en magisk tradisjon.