Fredag 19. mars var de som er på blå gruppe og skoleklubb i Sønsterud barnehage på skitur i Haraldsåsen. Fantastisk vær, med nykjørte løyper og bærehjelp til kakaoen fra Birgit sin hund. Snørekjøring etter hund, harespor og KvikkLunsj er herlig. Vi hadde en super skidag med mange overraskelser underveis.

Barnehagedagen 2021 ble arrangert 9. mars. Tema for dagen er barnehagens arbeid med natur og miljø, under slagordet: «Små steg for kloden».

Før helga hadde Sønsterud barnehage en annerledes lysmarsj som ble fantastisk.

Tradisjonen tro fortsetter Sønsterud barnehage sin mangeårige omvendte julekalender.

Barn/elever (også voksne) skal ikke møte på skole og i barnehage når de har symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon (feber, halsvondt, ørebetennelse, hodepine).

Sønsterud barnehage inviterer alle innbyggere til å ta turen til topptur-runden i Gjesåsberget.

Folkehelseuka i Åsnes kommune har blitt et årlig arrangement hvor innbyggere, frivillige lag og foreninger, lokale bedrifter og tjenester i kommunen oppfordres til å ha et ekstra fokus på folkehelsearbeid.

Folkehelseuka skal arrangeres for fjerde gang i år, 27. april - 3. mai. Temaet for uka er «Sammen om hverdagsglede». Selv om folkehelseuka må gjennomføres med andre rammer enn tidligere, skal vi uansett få fremmet hverdagsglede! Dette er «startskuddet» for topptursesongen som offisielt starter 1. mai.

Solen skinte om kapp med barn og ansatte i Sønsterud barnehage tirsdag 21. april.  Etter fem uker stengt var det gjensynsglede.

Forholdsregler og dagsrytme når Sønsterud barnehage åpner igjen kan du lese om her.