Elevkantine

Åsnes ungdomsskole har egen elevkantine i hjertet av skolen.

Her kan man velge om man tar med seg medbragt mat hjemmefra eller om man kjøper noe i kantina som er åpen daglig fra 11:05 – 11:30.

 

 

Kantina er kontantfri og betaling foregår med Kantinekortet. Dette er en digital betalingsløsning som erstatter kontanter og bankkort. Kortet scannes i kassa og beløpet trekkes direkte fra kortets saldo. Transaksjonen tar kun noen sekunder, og man trenger ingen pin-kode. Man fyller på ønsket beløp på kortet ved hjelp av Vipps eller bankkort via nettsiden www.kantinekortet.no. Kantinekort får man gratis når man starter i 8. klasse. Mistet kort erstattes med kr 50,-. Da kan man også overføre utestående beløp over til nytt kort.

 

Kantina selger hver dag meieriprodukter og ulike tørrvarer. I tillegg er det en rett pr. dag med unntak av onsdager. Eksempler på retter kan være pastaretter, pizza, salatbar, gryteretter, taco mm. Kjøkkenet på skolekantina er opptatt av å kombinere et sunt kosthold med noe som elevene liker. Slik har kantina blitt et kjær møteplass for elevene ved skolen.