Ansatte

Elin Myhre  
Elin  er leder og messingpedagog i kulturskolen.  Klikk for stort bilde Okke Bloem

 

Anne Aurland Retterås   
Anne har 100% stilling i kulturskolen og underviser i treblåsinstrumentene saxofon, klarinett og tverrfløyte + melodica.

Faglærer i ernæring-, helse og miljøfag, har spesialpedagogikk, sosialpedagogikk, skolefritidspedagogikk, forming og videreutdanning i musikk.
Har vært ansatt som treblåspedagog i kulturskolen siden høsten 2004. 
Klikk for stort bilde Okke Bloem

 

Linn Hege Sagen  

Linn Hege er utdannet låtskriver og musikkprodusent ved University of South Wales, i Cardiff. Hun har en bachelorgrad i Popular Music med hovedinstrument sang og en mastergrad i Songwriting and Production. 

Linn Hege har jobbet freelance som låtskriver og sanger profesjonelt siden 2014, og har bidratt som både låtskriver, korist og musiker på diverse utgivelser for blant annet Marie Klåpbakken og Benny Borg. Hun har vært bidragsyter som korist og låtskriver til ulike tv-produksjoner som Melodi Grand Prix, The Voice og Gullruten. Ved siden av sangundervisning i kulturskolen, så driver hun studio og jobber med vokal-coaching i studiosammenheng.

Klikk for stort bilde Okke Bloem

 

Torjus Rogstad Holm  

Torjus jobber i kulturskolen som dirigent for skolekorpset (ÅBU) og pianolærer.

Torjus er utdannet grunnskolelærer fra Høgskolen i Innlandet med musikk som et av fagene. Han har i tillegg gått studier i dirigering ved Universitetet i Stavanger og Norges Musikkhøgskole.

Han har spilt siden barnehagealder og spiller flere instrumenter, men  hovedinstrumentene er saxofon, slagverk/trommer og piano. Han har spilt i flere korps, band, ensembler og bandprosjekter og har spilt mange ulike sjangre fra pop og jazz til klassisk.

Torjus begynte å jobbe som slagverkslærer ved siden av videregående utdanning og har undervist i både slagverk, saxofon og piano. Dirigering begynte han med som 20-åring, og han dirigerer både skolekorps og voksenkorps.

Klikk for stort bilde Okke Bloem


 

Okke Bloem  
Navnet mitt er Okke Bloem, og jeg er trommeslager og fotograf fra Nederland.

Hvorfor velge å spille på trommer?

- Trommer bråker
- Trommer kommuniserer
- Trommer er gøy
- Trommer er idrett
- Trommer er terapi
Og ikke minst: Trommer er kult!!
Klikk for stort bilde Okke Bloem

 

Christine Mowinckel - Teaterlærer  

Christine Mowinckel er utdannet skuespiller fra The Victorian College of The Arts - University of Melbourne Faculty, VCA  Australia (BA in Dramatic Arts. 2006).

Der bodde hun og arbeidet som skuespiller i Melbourne i fire og et halvt år.

Christine er også utdannet teaterpedagog fra HIOA , har mellomfag i filmvitenskap fra Høgskolen på Lillehammer og grunnfag i Drama fra Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim.

Christine har bakgrunn fra film, teater, radio, regi og reklame. Hun er også Kreativ agent for Kreativt Partnerskap for OFK.

Klikk for stort bilde Okke Bloem

 

 

Uno Møller Christiansen  

Uno underviser på elgitar, bassgitar og band.

Han har selv vokst opp i Åsnes, nærmere bestemt Sønsterud, og har lang erfaring som utøvende musiker og som studiomusiker.

De siste årene har Uno vært profesjonell musiker på heltid. Han har gitt ut plater og turnért verden rundt med band som Team Me og Twin Pines Mall, men også som soloartist. I 2011 vant han Spellemannpris for årets popgruppe med Team Me.

Uno er først og fremst låtskriver, gitarist og vokalist, men spiller de fleste bandinstrumenter, blant annet bass, trommer, piano og keyboard. Uno er fortsatt aktiv som musiker, med innspilling og konserter.

Klikk for stort bilde Okke Bloem