Ansatte

Elin Myhre er leder og messingpedagog i kulturskolen.

 

Anne Aurland Retterås har 100% stilling i kulturskolen og underviser i treblåsinstrumentene saxofon, klarinett og tverrfløyte + melodica.

Faglærer i ernæring-, helse og miljøfag, har spesialpedagogikk, sosialpedagogikk, skolefritidspedagogikk, forming og videreutdanning i musikk.
Har vært ansatt som treblåspedagog i kulturskolen siden høsten 2004.

 

Torjus Rogstad Holm


 

 

Ina Elida Inman Tjørve -  sanglærer

Elida har faglærerutdanning i musikk fra Høgskolen i Nord-Trøndelag, med sang som hovedinstrument og piano som biinstrument. Hun har bachelorfordypning i musikkproduksjon.

Hun har lang erfaring som låtskriver, utøvende vokalist og keyboardist i en rekke turnerende band, som Inman Hill, Begravelsesbyraaet og Team Me.

 

Okke Bloem

Navnet mitt er Okke Bloem, og jeg er trommeslager og fotograf fra Nederland.

Hvorfor velge å spille på trommer?

- Trommer bråker
- Trommer kommuniserer
- Trommer er gøy
- Trommer er idrett
- Trommer er terapi
Og ikke minst: Trommer er kult!!

 

Christine Mowinckel - Teaterlærer

Christine Mowinckel er utdannet skuespiller fra The Victorian College of The Arts - University of Melbourne Faculty, VCA  Australia (BA in Dramatic Arts. 2006).

Der bodde hun og arbeidet som skuespiller i Melbourne i fire og et halvt år.

Christine er også utdannet teaterpedagog fra HIOA , har mellomfag i filmvitenskap fra Høgskolen på Lillehammer og grunnfag i Drama fra Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim.

Christine har bakgrunn fra film, teater, radio, regi og reklame. Hun er også Kreativ agent for Kreativt Partnerskap for OFK.

 

Uno Møller Christiansen

Uno underviser på elgitar, bassgitar og band.

Han har selv vokst opp i Åsnes, nærmere bestemt Sønsterud, og har lang erfaring som utøvende musiker og som studiomusiker.

De siste årene har Uno vært profesjonell musiker på heltid. Han har gitt ut plater og turnért verden rundt med band som Team Me og Twin Pines Mall, men også som soloartist. I 2011 vant han Spellemannpris for årets popgruppe med Team Me.

Uno er først og fremst låtskriver, gitarist og vokalist, men spiller de fleste bandinstrumenter, blant annet bass, trommer, piano og keyboard. Uno er fortsatt aktiv som musiker, med innspilling og konserter.

Fant du det du lette etter?