Åsnes brannvesen sørger for skøytebane

Skøytebanen ved Bjørkheim på Flisa er snart klar til bruk. Der skateboard-anlegget er ellers i året, er det fra onsdag kveld muligheter til å boltre seg på isen.

Klikk for stort bilde  

Nick Robin Kleppe og Jo Midtsundstad fra Åsnes brannvesen la ett islag på mandag og ett til på tirsdag. Med såpass lave temperaturer som det er nå borger det for fine isforhold framover.

Onsdag skal de gjøre tilsvarende jobb ved Jara skole, slik at det blir en fin skøytebane der også.

Med koronarestriksjoner og reduserte muligheter for fysisk aktivitet, blir skøytebanene et kjærkomment tilskudd til utendørs lek og moro for både voksne og barn, forutsatt at det ikke oppstår trengsel.

På dagtid har skolene mulighet for å reservere bana ved Bjørkheim via Flisa AIL, mens øvrig tid vil det være fri bruk for allmennheten. Henger sperrebåndet oppe, skal ikke banen brukes.

Hvis det kommer snø, må man regne med å måtte måke banen selv. Anlegget holdes i stand på dugnad, og det ikke kan påregnes at anlegget er i perfekt stand til enhver tid. De som har lyst til å bidra med tid og arbeidslyst til å holde banen ved like gjennom vinteren, og dermed gjøre en innsats for lokalmiljøet, må gjerne ta kontakt med Flisa AIL.

Skøytebanen ligger her

 

Klikk for stort bilde