Julehilsen fra ordføreren

Alle innbyggerne i Åsnes kommune ble tildelt Frivillighetsprisen 2020 av Frivillighetssentralen i Åsnes. Dette er en pris som henger høyt, og som gis de som har gjort en ekstra innsats med omtanke for andre.

Klikk for stort bilde 

Juryen har helt rett. Innbyggerne i Åsnes har gjort en formidabel innsats, og alle har endret hverdagen sin og det gjør at man hinder smitte i å spre seg. Men det er krevende. Og det har blitt bare mer og mer krevende etter hvert som man kanskje hadde håp om at vi skulle være tilbake i en normal hverdag igjen til jul, men så ser vi sosiale restriksjoner følger oss inn i jula. Men, takk for at dere er med - for det er livsviktig.

Så håper jeg at alle lager seg en god jul, selv om den blir annerledes. Vær litt ekstra oppmerksom på de som kanskje ikke har så mange rundt seg, eller som er vant til å ha mange rundt seg og plutselig er alene. Slå av en prat da du ser folk, ring noen du ikke har snakket med på en stund eller bare har litt ekstra omtanke for de du møter. Det er aldri feil å si hei, eller å ønske folk en god jul og alt det beste for 2021.

 

Takk for innsatsen og takk for at du bryr deg.

God jul!

Kari