Ledig stilling: Daglig leder i Glåmdal sekretariat IKS

 

Daglig leder i Glåmdal sekretariat IKS blir pensjonist høsten 2020, og vi søker etter hennes etterfølger.  

Glåmdal sekretariat IKS er et interkommunalt selskap som ivaretar sekretariatsfunksjonen for kontrollutvalgene i Eidskog, Grue, Kongsvinger, Nord-Odal, Sør-Odal, Våler og Åsnes kommuner.

Sekretariatet er kontrollutvalgenes utøvende organ og oppgavene er knyttet til kontroll med den kommunale forvaltningen, med bl.a. utredninger, analyser og saksbehandling. Selskapet har kontorsted i Fjellgata i Kongsvinger. Øvrige opplysninger finnes på www.gs-iks.no.  
 

Nå søker vi daglig leder/sekretariatsleder.  

Vi ønsker oss en person som fortrinnsvis har masterutdanning, gjerne innenfor jus/revisjon/statsvitenskap, og som har kjennskap til/erfaring fra offentlig sektor. Eventuell høgskoleutdanning og lang praksis fra kommunal sektor kan kompensere for manglende masterutdanning.  
 
Vi legger vekt på at du har analytiske evner, fleksibilitet, initiativ, selvstendighet og ikke minst god skriftlig og muntlig framstillingsevne. Vi ser det som en stor fordel at du har kjennskap til samspillet mellom administrasjon og politikk.  
 
Tjenestested vil være Kongsvinger, men reise til og fra de øvrige kommunene må påregnes. Du må kunne disponere bil. 
 
For øvrig gjelder tilsetting på de vilkår som framgår av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Selskapet er medlem av Norges kommunerevisorforbund og KS-Bedrift. Lønn etter avtale. Pliktig pensjonsordning i KLP. 
 
Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Torgun M. Bakken, telefon 977 36 379 eller styreleder Ivar Arnesen, telefon 908 80 292.

Skriftlig søknad med CV sendes på e-post til TorgunM.Bakken@gs-iks.no  innen 15.5.20.