LOKAL KORONAFORSKRIFT INNFØRT 24. MARS

Forskriften inneholder midlertidige tiltak for å forebygge koronasmitte. Denne trer i kraft ved midnatt 24. mars og gjelder til og med 11. april. Forskriften finner du her

Mulig større utbrudd av COVID-19 i Våler og Åsnes

Vi står dessverre ovenfor et mulig større utbrudd i Våler og Åsnes av Covid-19. Situasjonen er uavklart, da det nå tar lengre tid å få svar på prøvene fordi det testes veldig mange i hele Innlandet for tiden.

Slik situasjonen er nå, så anbefaler Folkehelseinstituttet og smittevernoverlegen i Solør at vi legger om til hjemmeundervisning for Sønsterud skole og Åsnes ungdomsskole fra 3 til 6. november.

De andre skolene i kommunen går over til rød beredskap.

Alle skoler holder stengt 2. november, slik at de ansatte på skolene kan få lagt om til hjemmeundervisning eller forberede rødt beredskapsnivå.

Finnskogen barnehage og Voksenopplæringen stenges fra 2. til 6. november.

Utbruddet er tilknyttet en større samling mennesker i privat regi, og kontakt med andre områder hvor det er smitte.

Dette utbruddet sees ikke i sammenheng med utbruddet vi hadde i forrige uke.

Hvis du har symptomer må du umiddelbart sette deg i karantene og ta kontakt med koronatelefonen.

Ingenting tilsier at det er smitte innenfor idrettsmiljø og frivillighet pr. nå, og derfor går disse aktivitetene som vanlig. Dersom det blir det endringer vil vi informere om dette.

Har du spørsmål du ikke finner svar på via nettsidene våre vedrørende arrangement og aktiviteter, så ber vi dere nå ta kontakt med koronatelefonen. 

Klikk for stort bilde