Storslagen konsertbegivenhet på lørdag

Den 27. april 2024 kl. 18.00 arrangeres det en stor felleskonsert for kommunens kor og korps, samt kulturskolen og Fridans Studio, i Åsneshallen på Flisa. Konserten avholdes samtidig som det er vårfest og åpning av folkehelseuka på Flisa. 

 

På dagtid vil de ulike kor og korps ha mindre opptredener rundt omkring på Flisa. Konserten er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom kor, korps og kulturskolen, i regi av Åsnes Musikkråd.

Følgende skal delta på konserten i Åsneshallen på kvelden: 

  • Åsnes Barne- og ungdomskorps
  • Åsnes Kulturskole
  • Fridans Studio
  • Los Prostatas
  • Åsneskoret
  • Åsnes Hornmusikk

 

Til sammen vil det være ca. 150 deltagere på scenen i løpet av kvelden, hvor aldersspennet er 71 år, fra den yngste på sju år, til eldstemann på 78 år. Sammen skal vi lage en heidundrende konsert!

Vi håper på en god konsertopplevelse, med et mangfold av musikk fra filmen og musikalens verden. En del av numrene gjør vi hver for oss, noe gjør vi på tvers av kor og korps og også med noen knakende dyktige sangsolister fra kulturskolen. Det blir også noen store fellesnummer der alle aktørene er på scenen samtidig!

Sammen med dirigentene våre Ola Fredheim Haug, Trond Brenne og Siri-Cathrine Wik-Rønning, og inspirerende og dyktige instruktører og lærere fra kulturskolen og Fridans studio, samt konferansierene Marit Rudshagen og Tore Huuse Øwre, håper vi å kunne gi dere en fin opplevelse i Åsneshallen denne kvelden.

Tilsvarende prosjekt har aldri vært gjort med så mange aktører samtidig i Åsnes før, og dette er noe som blir lagt merke til i kulturmiljøet. Helga 19.-21. april hadde vi en stor felles øvingshelg, der vi fikk øvd sammen på stoffet. Det var en lang helg, men fylt med godt humør, god stemning og masse musikkglede!

Konserten er gratis for publikum, og det er åpnet for 500 i publikum. Prosjektet gjennomføres med støtte fra Åsnes musikkråd, Norges Musikkråd, Sparebankstiftelsen og Grue Sparebank. Konserten hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten støtte fra disse.

Med hilsen de medvirkende

Musikkorps og kor som øver - Klikk for stort bilde