Tilskuddsmidler til Åsnes barneskole

Åsnes kommune har fått tilsagn på sin søknad om tilskuddsmidler fra Kulturrom. Tilskuddet er på hele 3,7 millioner, og er øremerket bygging av kulturdelen ved Åsnes barneskole.

3D-modell av kultursal og studio i andre etasje ved Åsnes barneskole - Klikk for stort bilde3D-modell av kultursal og studio i andre etasje ved Åsnes barneskole.

Kulturdelen vil bestå av:

  • En medium konsertsal med plass til 152 publikummere
  • 6 øvingsrom i 1. etasje, som vil huse kulturskolen
  • 5 studio- og arbeidsrom i skolens 2. etasje (i tilknytning til kulturskolen), som bygges i samarbeid med Tom Stræte Lagergren og One in a Million Foundation

 

Rådhuskinoen kulturhus har også fått innvilget sin søknad om støtte. Tilsagnet er på kr. 765.000 og skal gå til å erstatte de gamle tautrekkene på scenen i kulturhuset.

 

− Dette er helt fantastiske nyheter! Vi er så glad for støtten og for at prosjektene våre blir løftet frem i en nasjonal sammenheng. 

 

Kulturrom er den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr og lokaler.

Ordningen skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet.

Mer informasjon om Kulturrom kan leses her.

Kulturrom har også løftet frem kulturprosjektet ved Åsnes barneskole i sin nasjonale pressemelding.

 

Kultursenteret er en del av Læringstunet, som du kan lese mer om her.

 

Person på befaring i bygning under oppføring.  Åsnes barneskole. - Klikk for stort bildeBefaring i konsertsalen i Åsnes barneskole.