Velkommen til Pårørendekonferansen 2022!

Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Innlandet (Hedmark) og Grue kommune har gleden av å invitere pårørende og ansatte i hele Innlandet til markering av den nasjonale pårørendedagen den 21. september.

 

Med "pårørende" menes alle som har nær tilknytning til mennesker som rammes av sykdom. Det vil si familiemedlemmer, venner, utvidet nettverk eller kollegaer. Så langt det lar seg gjøre er det pasienten eller brukeren selv som definerer hvem som er sine pårørende.

Pårørendekonferansen er en årlig konferanse som nå gjennomføres digitalt.

Det vil si at et hovedprogram overføres direkte fra et studio der bidragsyterne befinner seg, mens publikum kan få med seg konferansen via storskjerm ulike steder i landet.

I Innlandet overføres konferansen i år som en del av et arrangement i auditoriet på Grue barne- og ungdomsskole på Kirkenær 21. september kl. 08.45 - 15.30.

Årets konferanse har tittelen «Pårørende – fra ekstraoppgave til inkludert». Dette er en konferanse der noe av målet er å gi alle som er pårørende støtte og kunnskap. I tillegg er ansatte i omsorgsyrker en målgruppe.  

 

Program på Kirkenær:

08.45-09.00 Velkommen v/ Ordfører i Grue

09.00-15.00 Digital overføring av konferansen på storskjerm. Bidragsytere er blant andre Ingvild Kjerkhol, Trygve Skaug og Henrik Syse. Informasjon om konferansen finner du her.

15.00-15.30 Veien videre v/prosjektleder Christiane Nilsen, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Innlandet (Hedmark)

 

Det blir også stands som viser ulike tilbud til pårørende i Innlandet (Hedmark). Gratis konferanse og enkel lunsj. Påmelding innen 16. september på denne linken:

Påmelding til markering av pårørendedag 21. september 2022 på Grue (google.com)