Opplæringssenteret ønsker velkommen til loppemarked

Åsnes opplæringssenter arrangerer loppemarked lørdag 17. september kl. 10-15. Inntektene fra loppemarkedet går til kreftsaken.

. - Klikk for stort bilde 

Forberedelsene er i full gang, og til helga bli det endelig loppemarked igjen,

Det er et eget rom med fastpris, et eget rom for klær, sko, diverse tekstiler. Gymsalen er fylt opp med bl.a. glasstøy, kjøkkenutstyr, julepynt, bilder, leker, vesker, messing m.m.

På søndag 18. september blir det posesalg av resterende lopper kl. 13-15.

Sted: Åsnes opplæringssenter (tidligere Østsiden skole), Kvesetmoen 2, 2266 Arneberg

 

(Bla gjennom bildene for å se noen av varene.)

 

 

Grunnet pandemien har det ikke vært mulig å arrangere loppemarked siden høsten 2019, men nå gleder alle på opplæringssenteret seg til å gjøre det igjen.

Det er samlet inn lopper i tiden siden sist loppemarked. Derfor er det ikke behov for mer lopper nå.

Ytterst få av dagens cirka 60 deltakere på opplæringssenterets virksomhet har vært med på loppemarked før. Åsnes opplæringssenter har også nye ansatte, så dette vil bli en ny opplevelse og erfaring for mange.

Det er i hovedsak deltakere på introduksjonsordningen ved opplæringssenteret som er med og forbereder loppemarkedet, det vil si pakker ut lopper og setter dem på plass for salg. Flere grupper skal være delaktige i å bake kaker for salg i kaféen, mens andre jobber med PR.

Etter forrige loppemarked i 2019 bestemte opplæringssenteret at inntektene etter dette loppemarkedet skal gå til Kreftforeningen. Derfor har ikke loppemarkedet noen tilknytning til den årlige TV-aksjonen, slik tilfellet har vært før.

Velkommen til loppemarked!