Toppturer

Fra 1. mai til 30. september henger det 12 FYSAK-kasser oppe rundt omkring i Åsnes kommune.

Åsnes kommune er en aktiv folkehelsekommune. Et av våre helsebringende tiltak er toppturer. Dette består av 12 merkede løyper rundt omkring i vår kommune. Benytt anledningen til å ta med familie, venner og turister rundt omkring og kom i form, samtidig som du blir litt bedre kjent i vår flotte kommune.

Perioden som løypene er merket og fysak-kassene henger oppe er 1.5. – 30.9.

Bli med, da vel!

Gå inn på vår egen Facebok-side Toppturer i Åsnes  for mer informasjon.

 

 

Klikk for stort bilde

Toppene:

Det er 12 toppturer å velge mellom 

Løypebeskrivelser finner du her (NB! Fordelt på to sider)

 

Rutebeskrivelsene for sesongens toppturer er skrevet ut på papir og kan hentes på Bibliotek & informasjon. Her finnes det også klippekort for toppturene.

 

Hvordan finner jeg fram?

Løypene vil bli merket med røde bånd, FYSAK-logo og røde piler. Postkasser med FYSAK-logo henger ved veis ende eller langs løypa, med klippetang, samt bok for registrering.

 

Hvem kan delta?

Alle kan delta, uansett alder og fysisk form! Vi har egen rubrikk på klippekortene for barn 0-12 år og dermed en egen trekning for denne gruppen. 

 

Registrering av turgåere:

Bøker og tenger blir å finne i kassene som vanlig. Bruk tengene til å klippe én gang per tur. Vi ønsker også at dere skriver dere inn i bøkene som ligger i kassene slik at vi kan følge med på «toppturtrafikken». Det er alltid spennende å vite hvilken topp som har mest besøk i løpet av sesongen.

Det er fortsatt veldig viktig med god håndhygiene og at vi holder avstand.

Klippekortene vil være å få tak i på Bibliotek og informasjon (inngang biblioteket), Circle K Flisa og hos påmeldte bedrifter. 

 

Surprisekort:

I løpet av topptursesongen vil det legges ut surprisekort i kassene. Finner du et surprisekort leveres dette på biblioteket mot en liten premie.

 

Premiering:

Man må ha gått minst 10 turer og ha fylt ut og levert klippekortet sitt for å delta i trekningen av hovedpremien. Det er ingen krav om besøk på ulike topper. Det viktigste er at man er aktiv og går tur! Kun ett klippekort pr. deltager er med på trekningen, så benytt kun ett klippekort for hele sesongen.

Hva gjør jeg med klippekortet etter 10 turer?

Det vil bli satt opp grønn postkasse ved hovedinngangen på Rådhuset hvor du leverer ditt ferdigklipte kort. Husk å skrive navn, adresse og telefonnummer på kortet.

Kontaktinfo

Thomas Meiningen
Fysioterapeut
E-post
Mobil 916 39 036