Toppturer

Fra 1. mai til 30. september henger det 12 FYSAK-kasser oppe rundt omkring i Åsnes kommune.

Åsnes kommune er en aktiv folkehelsekommune. Et av våre helsebringende tiltak er toppturer. Dette består av 12 merkede løyper rundt omkring i vår kommune. Benytt anledningen til å ta med familie, venner og turister rundt omkring og kom i form, samtidig som du blir litt bedre kjent i vår flotte kommune.

Perioden som løypene er merket og fysak-kassene henger oppe er 1.5. – 30.9.

Bli med, da vel!

Gå inn på vår egen Facebok-side Toppturer i Åsnes  for mer informasjon.

 

Toppturer

 

Klikk for stort bilde

Toppene:

Det er 12 toppturer å velge mellom: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Rutebeskrivelsene for sesongens toppturer er skrevet ut på papir og kan hentes på Bibliotek & informasjon. Her finnes det også klippekort for toppturene.

 

 

Hvordan finner jeg fram?

Løypene vil bli merket med røde bånd, FYSAK-logo og røde piler. Postkasser med FYSAK-logo henger ved veis ende eller langs løypa, med klippetang, samt bok for registrering.

 

Hvem kan delta?

Alle kan delta, uansett alder og fysisk form! Vi har egen rubrikk på klippekortene for barn 0-12 år og dermed en egen trekning for denne gruppen. I tillegg deltar ansatte i bedriftene PULS, Nittedal torvindustri, Klubben, Grue Sparebank, Solør Renovasjon IKS, Tyristubben barnehage AS og Åsnes kommune. Vi oppfordrer disse bedriftene til å ha egne interne konkurranser for sine ansatte. Det kan gi godt engasjement.

 

Registrering av turgåere:

Registreringen av antall turer for den enkelte foregår med klippekort. Klippetang ligger i kassene, og man klipper ett klipp for hver tur man går, til man har 10 klipp. Klippekortene vil være å få tak i på Bibliotek og informasjon (inngang biblioteket), Circle K Flisa og hos påmeldte bedrifter. Alle kassene vil også inneholde en bok som vi ønsker at alle turgåere skal skrive navnet sitt i ved hvert besøk.

 

Premiering:

Man må ha gått minst 10 turer og ha fylt ut og levert klippekortet sitt for å delta i trekningen av hovedpremien på kr. 5000,-. Det er ingen krav om besøk på ulike topper. Det viktigste er at man er aktiv og går tur! Kun ett klippekort pr. deltager er med på trekningen, så benytt kun ett klippekort for hele sesongen. Ved oppfylt krav fortsetter man kun å skrive seg inn i boka som ligger i fysak-kassene. Dette for å registrere ”trafikken”.

 

”Surprise”

I løpet av topptur-sesongen vil det en gang per kasse bli lagt ut en overraskelse - et bevis på at du har vunnet noe. Den som finner dette i kassa, kan ta med seg beviset og hente gevinsten på oppgitt adresse! Hva gjør jeg med klippekortet etter 10 turer?

Det vil bli satt opp grønn postkasse ved hovedinngangen på Rådhuset hvor du leverer ditt ferdigklipte kort. Husk å skrive navn, adresse og telefonnummer på kortet.

 

Følgende bedrifter er med og sponser i år:

Nittedal Torvindustri AS

Klubben AS

Tyristubben FUS barnehage AS

Solør Renovasjon AS

PULS Flisa AS

Grue Sparebank

Kontaktinfo

Thomas Meiningen
Fysioterapeut
E-post
Telefon 489 48 446
Mobil 916 39 036