Gøstatorpet

Kjør Rv 206 fra Flisa mot Sverige. Etter 15 km befinner du deg i Skalbukilen, der du kommer til en nedlagt bensinstasjon på venstre side der kan du fint parkere. Joker-butikken ligger på høyre side før den nedlagte bensinstasjonen.

Da starter dere på grusveien, det står et skilt nederst i veien som det står Faldaasen på. Veien ligger midt mellom gammel bussgarasje og nedlagt bensinstasjon. Følg denne veien gjennom boligfeltet, dette er en fin grusvei.

Man kan benytte 2 løypevalg til Gøstatorpet:

Alternativ 1, UTEN BARNEVOGN De som ønsker å gå sti tar av grusveien til venstre etter ca 800 m fra riksveien. Her følger man en ny grusvei i ca 300 m før det tar av skogssti til høyre. Stien kommer innpå skogsbilvei som du følger til venstre i ca 50-60m, før man tar av til høyre inn på sti igjen. Fin sti med tett og fin skog.  Siste delen av løypa kommer innpå vei rett før Gøstatorpet hvor fysak-kassa befinner seg. Dette alternativet er ikke egnet for barnevogn. Fysak kassen henger på veggen på det ene uthuset der. Det er merket med rødt bånd og Fysak kort.

Alternativ 2, MED BARNEVOGN De som ønsker å gå grusvei følger denne ca 1 km fra riksveien. Ta av vei til venstre mellom to bolighus. Veien deler seg, men følg merket vei til høyre. Veien fører fram til fysak-kassa i Gøstatorpet. Dette alternativet er egnet for barnevogn. Løype-alternativene er godt merket med røde bånd, og fysak-piler i alle kryss.

Man kan gå grusveien ned igjen videre fra Gøstatorpet, men man kan også ta en annen sti ned igjen. Fra Gøstatorpet og opp til veien, ca. 850 meter, ta av på sti til høyre. Det er merket med røde bånd og Fysak kort. Følg stien i ca 2 km, da kommer dere ut igjen på grusveien. Følg så grusveien ned til start. Dette er også en fin og smal sti i tett skog, med noe åpne plasser hvor det er blitt hogd. Et fint alternativ på turen ned igjen.

Ønskes det en lengre tur, så er det å anbefale oppmerkede løyper fra fysak-kassa til Grønnlandssetra eller Tellessætra. Disse løypene er merket med gule bånd av Åsnes Finnskog IL. Disse er ikke egnet for barnevogn. Turen til Grønnlandssetra tar ca 1 time tur/retur fra Gøstatorpet. Kontaktperson for løypa: Marianne Ramsli 91576996