Gøstatorpet

Kjør Rv 206 fra Flisa mot Sverige. Etter 15 km befinner du deg i Skalbukilen hvor Kilen skole ligger, og her er det fint å parkere.

Benytt undergangen ved skolen og gå gang-/sykkelvei til du har passert en gammel bussgarasje. Her går det en grusvei opp til høyre som er skiltet til Faldaasen. Veien ligger midt mellom gammel bussgarasje og nedlagt bensinstasjon. Følg denne veien gjennom boligfeltet.

Man kan benytte 2 løypevalg til Gøstatorpet:

Alternativ 1, UTEN BARNEVOGN De som ønsker å gå sti tar av grusveien til venstre etter ca 800 m fra riksveien. Her følger man en ny grusvei i ca 300 m før det tar av skogssti til høyre. Stien kommer innpå skogsbilvei som du følger til venstre i ca 50-60m, før man tar av til høyre inn på sti igjen. Siste delen av løypa kommer innpå vei rett før Gøstatorpet hvor fysak-kassa befinner seg. Dette alternativet er ikke egnet for barnevogn.

 

Alternativ 2, MED BARNEVOGN De som ønsker å gå grusvei følger denne ca 1 km fra riksveien. Ta av vei til venstre mellom to bolighus. Veien deler seg, men følg merket vei til høyre. Veien fører fram til fysak-kassa i Gøstatorpet. Dette alternativet er egnet for barnevogn. Løype-alternativene er godt merket med røde bånd, og fysak-piler i alle kryss.

 

Ønskes det en lengre tur, så er det å anbefale oppmerkede løyper fra fysak-kassa til Grønnlandssetra eller Tellessætra. Disse løypene er merket med gule bånd av Åsnes Finnskog IL. Disse er ikke egnet for barnevogn. Turen til Grønnlandssetra tar ca 1 time tur/retur fra Gøstatorpet. Kontaktperson for løypa: Marianne Ramsli 91576996