Søgardshaugen

Arbeidet med gang- og sykkelveg langs Østre Gjesåsveg begynner i februar.

Vannlekkasje Idrettsvegen 170119

Det er vannlekkasje på en 100 mm ledning i Idrettsvegen på Flisa.

snowmobile 2

Isen ved Østre Flisa bru er tjukk nok, og dermed åpnes også strekningen Velta - Riksgrensen via Vermundsjøen.

nav_pos_logo_CMYK_stor

Etter en periode uten aktivitet er nå NAVs brukerutvalg på banen igjen.

snøscooter

Fra mandag 14. januar er Sønsterudløypa og strekningen Losmyra - Velta åpen for kjøring med snøscooter.

drinking-water-1458756_1280

Vannet på Kvisler sør vil dessverre måtte være avstengt lenger enn først planlagt i dag.

Business pil tavle næringsliv

Klosser Innovasjon AS søker forretningsutvikler for innflyttende næringsliv i kongsvingerregionen, som Åsnes er en del av.

Fra 1. januar sendes alle fakturaer på husleie, barnehage/SFO, omsorgsregninger og kommunale avgifter elektronisk.

Hoved RJ45

Vi ønsker dokumentasjon av internetthastigheten i åtte områder i Åsnes. Til det trenger vi DIN hjelp.

Fristen for å registrere vannmålerstand er 4. januar 2019.

Snøscooter 13

Strekningen Velta – Riksgrensen via Tysken/Gransjøberget er åpen for ferdsel fra 25. desember.

Åsnes kommune inviterer til konkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale for kjøp av ladestasjoner for ladbare biler, inkludert etablering og drift.

Åsnes kommune inviterer til anbudskonkurranse på leasingbiler for operasjonell leasing.

Myrmoen turkart

Nå har du muligheten til å legge juletrimmen til Myrmoen. Det siste delprosjektet i arbeidet med turvegene på Myrmoen er klart til bruk.

Fibergraving (1)

74 prosent av husstandene på Åsnes vestside har takket ja til fiberbredbånd. Det betyr at arbeidet med fiberutbygging blir satt i gang til våren.

Program Julefestivalen Solør 2018

Flisa sentrum er pyntet til jul, julegata er på pass og Handelssenteret Flisa er klart for å arrangere ny julefestival. Her er programmet for «Jul i Kaffegata» fra 7. til 9. desember.

dine30_blogg2

Skjema kan sendes på e-post til frisklivssentralen.solor@asnes.kommune.no eller leveres til servicetorget på Åsnes folkebibliotek. Trekning av premier vil skje i desember, og vinnere vil bli kontaktet på telefon.

Fagdag 6 des 2018

Frisklivssentralen i Solør i samarbeid med Våler kommune arrangerer fagdag med tema søsken som pårørende torsdag 6. desember kl.12.00-15.30.

Taxi 50

Ungdom i Hedmark mellom 15 og 21 år betaler kun 50 kroner for å ta drosje hjem i desember.

Fant du det du lette etter?