Nyheter

Utbyggingsavtale mellom Åsnes kommune og Telenor på plass for flere områder i Åsnes.

I dag markeres VERDENS AKTIVITETSDAG!

250.000 kroner er fordelt på tiltak i de fire grenderådene i Åsnes.

Her er 17. mai-programmet. Feiring av nasjonaldagen tar utgangspunkt i skolene i Åsnes. Det er foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) ved de enkelte skolene som står for programmet ved de ulike arrangementene.

1. juni er søknadsfrist for tilskudd til konfliktdempende tiltak i kommuner med rovdyrrevir.

Frisklivssentralen i Solør inviterer til lærings- og mestringskurs 15. mai for deg som har KOLS eller andre lungelidelser. Pårørende oppfordres også til å delta.

Sykepleiestudenter skaper livsglede for pasienter ved Åsnes sykehjem.

I dag ble årets folkehelseuke åpnet, og samtidig ble Åsnes "Skravlekopp-kommune.

Denne helga skjer det mye på Flisa.

Åsnes nærings- og utviklingsfond gir økonomisk støtte til etablering av ny næringsvirksomhet, til videreutvikling av eksisterende næringsvirksomhet og til å fremme samfunnsutvikling i Åsnes kommune.

Fredag 26. - søndag 28. april braker det løs når 250 unge talenter fra hele Hedmark møtes til fylkesmønstring på Flisa!

Folkehelseuka 2019 arrangeres i perioden 26. april - 3. mai. Mottoet for årets folkehelseuke er "Sammen om hverdagsglede".

Åsnes kommune og Solør Næringshage ønsker nå en ny slagkraftig satsing på næringsutviklingsapparatet i kommunen.

Hedmark fylkes flerkulturelle råd (HFFR) inviterer til kveldsmøter om frivillighetens rolle i integreringsarbeid. Vi ønsker at representanter fra lag og foreninger i Åsnes blir med på møtene.

Engasjert person søkes til engasjement som medarbeider/daglig leder i Finnskogen Friluftsråd.

Volvo FM 12 lastebil selges til høystbydende. Tilbudsfristen er torsdag 2. mai 2019 kl 14:00.

Det har kommet inn mange forslag til folkehelseukas program, men det er plass til flere. Har du noen tanker om hva som bør komme med, ber vi deg sende inn ditt forslag innen 7. april.

Åsnes kommune skal i høst premiere den butikken eller gårdeieren på Flisa som har det fineste uteområdet. Premien er på 10.000 kroner, og vinneren blir offentliggjort på Høstfesten 21. september.

Landbrukskontoret for Våler og Åsnes har i samarbeid med Visit Elverum-Regionen AS og Elverum kommune gjennomført et forprosjekt for å se på muligheter for å videreutvikle Kynnavassdraget til en helhetlig reiselivsopplevelse.

Skogselskapet og Åsnes kommune søker etter fire ungdommer som har lyst på skogrelatert sommerjobb.

Fant du det du lette etter?