Tirsdag 27. august begynner høstsesongen i Åsnes svømmhall.

Åsnes kommuneskoger KF (ÅKS) skal ansette skogforvalter og daglig leder. Kommunene i Glåmdalen har inngått samarbeid med ÅKS om en stilling som vegkoordinator i ca. 50 %. Disse stillingene kombineres og lyses ut som en 100 % stilling. ÅKS er den formelle arbeidsgiver for hele stillingen.

– NB! Ingen deltakeravgift😊

Anskaffelser.no inviterer til kurs 3.september i Oslo 12.30 - 15.30.

Skoleåret 2019/2020 begynner mandag 19. august.

I forbindelse med årets kommune- og fylkestingsvalg arrangerer Åsnes folkebibliotek noe som kalles "Politikerens time". Her kan innbyggerne i Åsnes komme til biblioteket og stille de enkelte partienes toppkandidater spørsmål samt komme med forslag til ønskede endringer i kommunen.

Går ditt lag med en drøm om et nytt anlegg for idrett, fysisk aktivitet eller friluftsliv? Ønsker dere å finne ut om dere kan søke spillemidler? Da er dette kurset noe for deg!

Åsnes nærings- og utviklingsfond gir økonomisk støtte til etablering av ny næringsvirksomhet og til videreutvikling av eksisterende næringsvirksomhet i Åsnes kommune.

Badevannskvaliteten i Åsnes er god, ifølge prøver tatt av "Samfunnsmedisin i Solør".

Vannet blir avstengt i Sønsterud-området tirsdag 9. juli kl. 22.00 og i cirka 8 timer på grunn av arbeid på nettet.

Har du lav inntekt?  Husk at du kan søke kommunen om redusert foreldrebetaling hvis inntekten i husstanden er under kr 548 500. Søknadfrist er  innen 1. august hvis søknaden skal gjelde fra august måned.

På kommunens stand under SolørMart'n videreførte vi temaet fra Folkehelseuka: "Sammen om hverdagsglede"

Vi skal heie på hverdagsglede - og det at alle kan være noe for noen.

Fysioterapeutene som jobber som privatpraktiserende fysioterapeuter med driftsavtale i Åsnes kommune har feriestengt i følgende perioder:

One in a Million Foundation er en ny stiftelse opprettet av Tom Stræte Lagergren, og har som mål å støtte lokal ungdom fra Åsnes, Grue og Våler med å følge drømmene sine. I år skal det deles ut totalt 50.000 kroner i stipend til 1-5 personer.

NAV Åsnes har stengt for drop in torsdag 20. juni. Henvendelser rettes til 55 55 33 33.

Åsnes legesenter/Flisa legekontor har følgende legedekning i sommer:

Er du født i 2004, 2005 eller 2006 og er bosatt i Åsnes eller Grue kommune? Bli med på Friluftsskolen, da vel!

Åsnes kommune søker etter tre ungdommer som vil jobbe med gressklipping, vanning av blomster og søppelrydding i Kaffegata i sommer.

Onsdag 12. juni klokken 12.00 tester Sivilforsvaret signalet "Viktig melding - lytt på radio" i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg. Det gjelder også Åsnes.

Fant du det du lette etter?