Nyheter

Oktober er måneden for å starte radonmåling i boligen din. Radon i inneluften øker risikoen for å utvikle lungekreft.

Tidspunkt: Onsdag 6. november kl. 18-21
Sted: Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær

Det vil i år bli tilbud om vaksinering tre kvelder på Åsnes Legesenter. Vaksiner tilbys i tillegg til pasienter som er til konsultasjon hos fastlege.

Til uka er det høstferie, og da blir det flere kinoforestillinger enn vanlig i Rådhuskinoen kulturhus.

NY REKORD - IGJEN!

Landsbyen Flisa skal dele ut penger til prosjekter initiert av frivilligheten i Åsnes kommune.

Åsnes Opplæringssenter, gamle Østsiden skole, Arneberg.

Vel møtt!

Veglag og eiere av skogsbilveger kan få dekket deler av kostnadene ved kontroll av tilstanden på bruer langs skogsbilveger. Interesse for tilbudet må meldes inn før 1. november.

Lørdag 28. september fra kl. 10 til kl. 15 er det loppemarked på Åsnes opplæringssenter, gamle Østsiden skole.

Oppgaveregisteret er et register over alle rapporteringsplikter næringslivet har til statlige etater.

Fra kl. 10 til kl. 14 lørdag 21. september kan små og store bli bedre kjent med Åsnes brannvesen.

Valgstyret i Åsnes kommune har i dag godkjent valgresultatet. Åsnes kommunestyre 2019-2023 består av følgende medlemmer:

Frisklivssentralene i Elverum og Solør arrangerer kurs i depresjonsmestring, med oppstart tirsdag 15. oktober. Kurset er for dem som har vært nedstemt over tid eller har/har hatt mild til moderat depresjon.

Åsnes kommune skal lage en kulturminneplan og trenger innspill fra innbyggerne om hva som skal være med i planen. Derfor inviterer vi til et åpent møte om arbeidet med kulturminneplanen, der publikum inviteres med på råd. Det åpne møtet er tirsdag 10. september kl. 18 i Rådhuskinoen.

På grunn av asfaltlegging blir det i perioden 4/9 - 20/9 forbudt å parkere i Kaffegata mellom kl. 20.00 og kl. 07.00 påfølgende morgen.

Åsnes opplæringssenter trenger flere lopper til sitt loppemarked lørdag 28. september.

Den nasjonale turportalen ut.no gir deg hjelp til flotte padleopplevelser langs Kynnavassdraget.

Har du en forretningside, eller er du bare nysgjerrig på å vite mer om det å etablere egen virksomhet? Eller kanskje du vil hente ideer for å utvikle allerede etablert bedrift.

Kom og bli informert og motivert!

Opplev Vikingtid og Jernalder i Solør, Hof. Vi vandrer 1000 år tilbake i tid! Aktiviteter, smaksprøver, historie-info, håndverk, nålebinding, smiing, mat i kokegrop, besøk av Svenske Vikinger m.m.
Konsert i Hof kirke kl.21; Middelalderens kirkesang, gregorianske hymner og musikk av E. Grieg.