Nyheter

Vannet blir avstengt i Sønsterud-området tirsdag 9. juli kl. 22.00 og i cirka 8 timer på grunn av arbeid på nettet.

Har du lav inntekt?  Husk at du kan søke kommunen om redusert foreldrebetaling hvis inntekten i husstanden er under kr 548 500. Søknadfrist er  innen 1. august hvis søknaden skal gjelde fra august måned.

På kommunens stand under SolørMart'n videreførte vi temaet fra Folkehelseuka: "Sammen om hverdagsglede"

Vi skal heie på hverdagsglede - og det at alle kan være noe for noen.

Fysioterapeutene som jobber som privatpraktiserende fysioterapeuter med driftsavtale i Åsnes kommune har feriestengt i følgende perioder:

One in a Million Foundation er en ny stiftelse opprettet av Tom Stræte Lagergren, og har som mål å støtte lokal ungdom fra Åsnes, Grue og Våler med å følge drømmene sine. I år skal det deles ut totalt 50.000 kroner i stipend til 1-5 personer.

NAV Åsnes har stengt for drop in torsdag 20. juni. Henvendelser rettes til 55 55 33 33.

Åsnes legesenter/Flisa legekontor har følgende legedekning i sommer:

Er du født i 2004, 2005 eller 2006 og er bosatt i Åsnes eller Grue kommune? Bli med på Friluftsskolen, da vel!

Åsnes kommune søker etter tre ungdommer som vil jobbe med gressklipping, vanning av blomster og søppelrydding i Kaffegata i sommer.

Onsdag 12. juni klokken 12.00 tester Sivilforsvaret signalet "Viktig melding - lytt på radio" i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg. Det gjelder også Åsnes.

Åsnes kommune får mer enn 800.000 kroner som skal brukes til kunst i det offentlige rom. Sparebanken Hedmarks kunstfond er giver av gaven.

Det er varslet kraftige regnbyger i flere omganger fra tidlig torsdag morgen og utover fredag. Det ventes intensiteter på opptil 30 mm/t.

Frist for å gjøre avtale om fibertilknytning på fiber.telenor.no er 1. juli 2019.

Myrsnipa barnehage og Solkroken dagsenter har hatt sommeravslutning.

Rydder du i skap, loft eller kjeller og finner ting du vil gi bort, tar Åsnes opplæringssenter gjerne imot det.

Ferieklubben er et felles tilbud til kommunens barn fra Åsnes kommune, NAV Åsnes og Flisa AIL. Som tidligere år har vi gleden av å invitere til 5 lokale aktivitetsdager i uke 27 fra mandag 1. til fredag 5. juli. Invitasjonen går til alle barn i 1. til 5. klasse i Åsnes kommune.

Kveldens foredrag «Livsmestring og psykisk helse hos de yngste barna» i Rådhuskinoen er dessverre avlyst.

Nå er flere gateadresser i Åsnes søkbare på nettsiden https://fiber.telenor.no/

Flisa sentrum skal pyntes med blomster også i år, og denne gangen større og bedre enn noen gang. 120 selvvanningskasser er kjøpt inn og skal pryde hele Kaffegata og rundkjøringa i sommer.

Fant du det du lette etter?